Страхотна идея!

Ровейки се из любимите си сайтове за обзавеждане и хубав живот, често попадам на прекрасни идеи. За съжаление много от тях, на този етап, няма как да „внеса” в ежедневието си, но вероятно вие можете. Те комбинират и неразхитителството, и рециклирането, и фантазията, с която трябва да живеем във всеки един свой ден. Именно заради тези прекрасни идеи, хрумнали на някой друг, реших да създам в блога си категорията „Страхотна идея!” и така да ги споделя.

Екологични визитки

Никога нямаме втора възможност да направим първо впечатление…

Казват, че визитката съдържа най-важната информация за …. Е, какво по-добре от това, партньорът ви да знае, че сте ангажиран с мисли не само за бъдещето на бизнеса си, но и за бъдещето на планетата.

Ето една забавна и определено страхотна идея от http://noquedanblogs.com/

01 02

Визитката от случайно попаднало пред погледа ни парченце хартия има особено очарование. Всеки път, когато човекът, на когото сме я дали, я погледне, той ще си спомня не само възможността за изгодни контакти, но и обстоятелствата при срещата. Може да сте се видели на обяд и да сте открили общата си страст към тайландската кухня (крайче от салфетка). Може да сте се засекли в метрото и да сте споделили общото си мнение за последната новина (бяло ъгълче от страница на вестник). А може сред тълпата в дискотеката много да ви се е искало точно този човек да ви се обади – защо не ударите печата си върху кожата му?

Да не говорим, че за един тепърва започващ бизнес комбинацията от оригиналност и спестяване е изключително ценна. Докато другите харчат пари за скъпи рекламни кампании, най-добрата ви и запомняща се кампания е вашата визитка.

Оригиналната статия ще откриете на: http://noquedanblogs.com/page/29/